3 lanțuri de hipermarketuri retrag de la vânzare înghețată ce conține oxid de etilenă peste limitele legale

cora hipermarket angajări cora
Foto: cora.ro

Mai mulți producători și lanțuri de hipermarketuri au anunțat că retrag de la vânzare ciocolată și înghețată din anumite loturi deoarece dulciurile conțin anumite substanțe care depășesc limitele legale.

1. Astfel, Froneri Ice Cream România recheamă de pe piața din România mai multe tipuri de înghețată Milka. Loturile respective depășesc limitele legale permise de reglementările în materie pentru oxidul de etilenă.

Froneri solicită consumatorilor să nu consume produsele din loturile sus menționate, sfătuindu-i să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care le-au achiziționat. În cazul returnării, este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 9 august 2021.

Rechemare Inghetata Milka Froneri RO 24.07.2021 by Andreea Dogar on Scribd

2. Lanțul de hipermarketuri Cora recheamă în magazin produsul Cora Desert cu miez de bezea din anumite loturi. Și aceste produse conțin oxid de etilenă peste limitele legale.

Rechemare_produs_desert_bezea_CORA-23.07.2021 by Andreea Dogar on Scribd

3. Și Auchan, Cora și Mega Image recheamă mai multe tipuri de înghețată Snickers, Bounty și Twix deoarece aceste conțin un nivel de oxid de etilenă peste limitele legale.

Rechemare Produse Inghetata MARS Auchan-22.07.2021 by Andreea Dogar on Scribd

Rechemare Produse Inghetata MARS CORA-20.07.2021 by Andreea Dogar on Scribd

Rechemare Produse Inghetata Mars Mega Image 19.07.2021 by Andreea Dogar on Scribd

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: