20.000 de leghe sub beri. Bar în formă de submarin, într-un oraș românesc

Barul Submarine Foto: 6sense.ro


Într-un decor fantastic, cu torpile și cu căști de scafandru, clienții sunt așteptați într-unul dintre cele mai interesante baruri din România.

Barul situat în Cluj-Napoca a ajuns să fie cunoscut și peste hotare. În Piaţa Unirii, kilometrul zero al Clujului, s-a deschis, lângă bătrâna cofetărie Carpaţi, un nou pub cu un decor ce-i poartă pe clienți cu mintea spre filmele SF. Se numeşte „Submarine” şi este „fratele mai mic“ al Joben Bistro, pubul clujean inclus într-un top 20 al celor mai reuşite creaţii de design interior, clasament făcut de celebra publicație boredpanda.com.

Torpilele pe tavan cu elice care se învârt, hublourile luminoase, monitoarele cu hărţi ale mărilor, căştile vechi de scafandru folosite pe post de lumini şi multe ţevi decorează pub-ul clujean gândit şi amenajat ca un submarin. Lucrările de artă de pe pereți oferă o experiență totală tuturor celor care vin să încerce ceva nou în materie de baruri.

Sub manometre și periscoape stau mese și scaune de bar, iar biroul de control în care un comandant pare că se pregătește să tragă o rachetă este, de fapt locul în care DJ-ul pune muzica, informează Daily Mail.

Pub-ul are trei încăperi, cea în care te duc treptele şi care are spaţiul cel mai generos, unde DJ-ul are un pupitru care aduce cu un mini-fort cu tun. În stânga, cum intri, e „sala motoarelor”, o încăpere unde se servesc peste 100 de specialităţi de rom din toată lumea, iar în dreapta se află un mic separeu.

Decorațiunile din pub au fost adunate de la fier vechi și 6th Sense Interiors, firma care s-a ocupat de întregul concept, a reușit să continue povestea începută la Joben.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cântă death metal, dar salvează vieți în București
Primul oraș din România în care bicicleta este mijloc de transport în comun

Cum au salvat elvețienii livada legendară de la Mălâncrav
Cum vrea Prințul Charles să salveze tradițiile și casele vechi din Transilvania