Ziua eMAG. Comparaţie cu reducerile de Black Friday

ziua emag 7 decembrie 2015
Ziua eMAG e sărbătorită, anul acesta, pe 7 decembrie. Reducerile vor fi active de la orele dimineții

În 2015, eMAG sărbătorește 14 ani pe piața din România cu o campanie de mari reduceri. Reducerile de Ziua eMAG sunt similare celor de Black Friday, iar clienții vor primi și un cadou.

UPDATE: Ziua eMAG vine cu preţuri ca de Black Friday la multe categorii de produse. De exemplu, oferta la televizoare e una dintre cele mai bune de astăzi. O puteţi consulta AICI.

De Black Friday, una dintre marile atracţii a fost un iPhone 6 la preţul de 2000 de lei. Acelaşi telefon costă acum 2700 de lei, dar cuponul-cadou oferit de eMAG vă permite să recuperaţi 270 de lei din această investiţie. La orice cumpărătură de astăzi, primiţi un cupon-cadou reprezentând 10% din valoarea coşului. Toate reducerile la telefoane de ziua eMAG sunt aici.

Ziua eMAG a început în jurul orei 07:35. Toată oferta de Ziua eMAG (7 decembrie 2015) este disponibilă AICI.

De Ziua eMAG, toți cei care vor cumpăra produse din magazinul online vor primi, pe lângă reduceri, un cupon reprezentând contravaloarea a 10% din cumpărăturile făcute în această zi. Altfel spus, dacă veți face cumpărături online de 1000 de lei, de exemplu, veți primi un cupon/voucher în valorea de 100 de lei pe care îl puteți folosi la următoarea comandă efectuată pe eMAG.

Cum, de Ziua eMAG, va fi mare aglomerație la comenzi și e posibil ca stocurile la unele produse să se epuizeze rapid, îți recomandăm să îți salvezi produsele de pe acum în lista de produse preferate. Poți face acest lucru AICI.

Trebuie să știți că puteți face cumpărături la eMAG și în rate fără dobândă. Puteți găsi lista cardurilor acceptate AICI.

Anul trecut, Ziua eMAG a fost un mare succes, reducerile fiind la nivelul celor afișate în ziua de Black Friday. În campania de reduceri intră zeci de mii de produse, din majoritatea categoriilor de pe site.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.