Zi de foc pentru Simona Halep la US Open. Românca poate ajunge mai departe ca oricând la New York

Românca o va întâlni pe nemțoaica Sabine Lisicki pentru un loc în sferturile de finală ale competiției de simplu, iar la dublu-mixt, alături de Horia Tecău, va încerca să se califice în semifinale.

Simona Halep n-a pierdut niciun set în primele trei dueluri la Flushing Meadows, debutând și pe arena centrală – Arthur Ashe – cu un succes clar în fața favoritei locale, Shelby Rogers.

Adversara româncei din această seară (ora 19.30, în direct la Eurosport 2) va fi nemțoaica Sabine Lisicki, 25 de ani și cap de serie 24.

Jucătoarea din Germania are cel mai puternic serviciu din circuit și joacă mereu agresiv, la totul sau nimic. Această strategie n-a funcționat până acum în partidele cu Simona Halep, românca impunându-se de fiecare dată în ultimele trei partide.

Nici nemțoaica, dar nici Simona Halep n-au ajuns niciodată în sferturile de finală la US Open.

După miezul nopții, Simona Halep și Horia Tecău vor încerca să facă pasul către semifinalele probei de dublu mixt. Vor avea adversari de calibru, cu multă experiență în jocul perechilor: elvețianca Martina Hingis și indianul Leander Paes, capi de serie 4.

Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer țintesc un loc în sferturile de finală la dublu masculin, dar mai întâi trebuie să îi învingă pe americanii Emil Butorac și Scott Lipsky. În aceeași situație sunt și românul Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna, care vor încrucișa rachetele cu perechea canadiano-franceză Daniel Nestor / Edouard Roger-Vasselin.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG iPad. Cele mai bune oferte de săptămâna aceasta
Colecția de toamnă de la Nike a apărut. Produsele, disponibile pe eMAG
Se caută șoferi în Anglia pe salarii la care visează managerii în România: 4.900 de euro
Locuri de muncă în Austria. Personal pentru nave, bone, programatori, oameni în construcții și un super-farmacist