Reuniune ca-n filme. Și-a regăsit fiica pe care o credea moartă după 49 de ani

zella jackson price
Zella Jackson-Price în tinerețe. Foto: Pagina de Facebook Zella Jackson Price

O femeie de 76 de ani din Missouri, SUA, și-a regăsit fiica pe care o credea moartă la naștere după 49 de ani, relatează nbcnews.com.

În urmă cu aproape 5 decenii, asistentele medicale de la spitalul „Homer G. Phillips” din Saint Louis i-au spus femeii că bebelușul pe care tocmai îl născuse a murit. În realitate însă, fetița nu murise și a ajuns să fie adoptată de o altă familie. Nu se știe cum s-a produs eroarea care a separat-o pe Zella Jackson-Price de fiica sa timp de aproape 50 de ani.

Recent, ea a descoperit că fiica sa de 49 de ani, Melanie Diane Gilmore, era în viață și locuia în Oregon. „Încă sunt în stare de șoc. Acesta este un nou capitol al vieții mele”, a povestit ea pentru NBC.

În urma erorii, Melanie Diane Gilmore a fost adoptată. La vârsta de 3 ani, ea s-a îmbolnăvit de pojar și a surzit. Melanie a găsit-o pe mama sa după ce copiii săi au început să își caute bunicii adevărați cu ajutorul internetului.

După ce au găsit-o pe Zella, testele ADN au confirmat că ea este mama adevărată a lui Melanie Diane Gilmore.

Bătrâna de 76 de ani încă nu știe cum s-a produs eroarea de la naștere, care a separat-o de fiica sa timp de decenii.

„Nu există ceva mai minunat”, a mai spus Zella în momentul reuniunii, potrivit fox2now.com.

„Nu știu ce vom reuși să aflăm. Imediat ce voi trece peste entuziasmul regăsirii, am să caut un avocat”, a explicat Zella, care mai are alți 6 copii și este o cântăreață de gospel destul de cunoscută. Spitalul unde Melanie a venit pe lume a fost închis în 1979, ceea ce ar putea îngreuna ancheta autorităților.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Care sunt cele mai conflictuale țări
Pâinea cu cartofi, o rețetă din Covasna ce a ajuns până în Marea Britanie
Un puști din România i-a cucerit pe spanioli cântând la metrou

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.