Un primar a plantat copaci pe un drum județean

FOTO: captură Digi24
FOTO: captură Digi24

Primarul comunei Dîngeni, din județul Botoșani, a reușit să strângă în jurul său mai mulți locuitori care l-au ajutat să planteze copaci pe drumul județean care trece prin localitatea lor. Este vorba despre un protest.

Potrivit Digi24, 20 de puieți de salcie și de salcâmi au fost plantați în gropile de pe o porțiune de șosea de 1,3 kilometri.

„Am avut mai multe gropi pe traversări de tuburi și atunci drumurile județene mi-au spus că până vin ei să repare să pun un salcâm și de acolo și ideea. Ne-au promis că în cinci zile, șapte zile vor începe lucrările. Să dea Dumnezeu să fie așa”, a declarat primarul comunei Dîngeni, Cătălin Rotundu.

Reprezentanții Consiliului Județean Botoșani spun că e vorba despre o campanie de imagine a primarului și că se va turna asfalt în următoarea perioadă.

„Trebuie să recunosc că este un protest inedit al domnului primar de la Dîngeni. Îmi pare rău să o spun, dar domnul primar încearcă să-și facă imagine, pe drumul respectiv se va interveni în câteva zile”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu, pentru Digi24.


Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.