Un bărbat a strâns un munte de gunoaie în curtea sa

Un hunedorean și-a făcut un obicei din a strânge vehituri în curtea casei sale, potrivit adevarul.ro. Din cauza focarului de mizerie, vecinii au sesizat autoritățile, care au început să ia primele măsuri.

Mai mulți angajați ai companiei de salubrizare din Hunedoara au început să strângă gunoaiele adunate.

Însă, spre nemulțumirea vecinilor, au fost luate doar gunoaiele de lângă curte, care au început să blocheze drumul, cele din proprietatea privată, mărginită de râul Cerna nu au putut fi îndepărtate.

„Primăria municipiului Hunedoara nu poate intra pe o proprietate privată în lipsa unei sentinţe judecătoreşti.

De îndată ce am observat că persoana în cauză a început să adune deşeuri pe un teren privat am reluat demersurile legale.

Din păcate, încă nu s-a ajuns la o decizie definitivă a instanţei, procesul fiind încă pe rol”, a transmis Primăria  Hunedoara.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.