Salarii mai mari la supermaket decât la bancă. Ce câștiguri oferă marile magazine

Studiul salarial și de beneficii PayWell, realizat de firma de audit și consultanță fiscală PwC România, a scos la iveală faptul că un tânăr licențiat, aflat la primul job, primește 1.500 de lei net dacă se angajează la un supermarket și 1.300 de lei pe lună dacă se angajează la o bancă.

Potrivit studiului PayWell, citat de ZF.ro, salariile angajaţilor din mediul privat au crescut în medie cu 3,7% în 2016, sub nivelul de 4,1% înregistrat în 2015.

Cele mai mici creşteri salariale s-au realizat în sectorul băncilor, unde angajaţii au primit o creştere salarială de doar 2,6% în 2016.

Studiul PayWell a analizat nivelurile salariale şi politicile de remunerare a 133 de companii din cinci sectoare economice diferite (sectorul bancar, industria bunurilor de larg consum, sectorul de retail, sectorul farmaceutic şi cel al producţiei industriale).

Potrivit undelucram.ro, o comunitate online unde oamenii împărtășesc experiențe avute la locul de muncă, la Kaufland, de exemplu, un angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în 2014 1.100 de lei net plus bonuri de masă, iar în septembrie primea primă de concediu.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în aceeași perioadă 1.000 de lei net.

Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan

 

Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny

https://greatnews.ro/ce-salarii-sunt-armata-romana/