Ștefan Hrușcă își surprinde fanii. Revine în România la începutul verii

Ștefan Hrușcă
Ștefan Hrușcă Foto: Facebook Ștefan Hrușcă

Dacă în ultimii ani și-a obișnuit fanii din România cu concertele de Crăciun, anul acesta, Ștefan Hrușcă revine acasă la începutul verii.

Interpretul de muzică folk și colinde vine în țară pentru a-și lansa un nou album, iar cu această ocazie va susține și un concert pentru fanii săi, la Teatrul Național București.

Ștefan Hrușcă le-a pregătit celor care îi iubesc muzica melodii de inspirație folclorică din zona Maramureșului, a Bihorului și a Mureșului, iar albumul se va numi „Cântece de acasă”.

Lansarea acestuia va avea loc în luna mai, iar la concertul de la Teatrul Național din București, fanii vor putea asculta și alte cântece și hituri cu care Ștefan Hrușcă a devenit cunoscut: „Nunta de flori”, „Fostele iubiri”, „Ochii tăi, iubito” sau „Rugă pentru părinți”.

„Am simțit nevoia să înregistrez acest disc de ceva timp; e un proiect de suflet care sper să ajungă la inimile dumneavoastră, celor care m-au ascultat cu drag de 33 de ani încoace. Sunt cântece vechi, inegalabile, cu care am crescut sau pe care le-am descoperit și îndrăgit în multele mele călătorii și de care m-am simțit aproape. O apropiere pioasă și mereu fascinată de esența acestui neam al nostru, cu durerea și înțelepciunea sa fără sfârșit, dar și cu acel har nebănuit al său de a rosti în aceeași măsură gândurile și adevărurile fiecăruia dintre noi” a spus Hrușcă despre proiectul său.

Biletele s-au pus deja în vânzare și au prețuri cuprinse între 100 și 120 de lei.

Recomandările editorilor GreatNews:

Ginerele lui Traian Băsescu, la DNA. Este suspect într-un dosar

Google Street View te invită la o croazieră virtuală pe Dunăre

Cercetătorii au descoperit cum pot face ciocolata să fie mai bună

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.