Simona Halep zâmbește din nou. A câștigat primul meci pe iarbă

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, n-a avut niciun fel de probleme în a o învinge azi pe britanica Naomi Broady în turul doi de la Brimingham.

Jucătoarea română, principala favorită la turneul din Anglia a trecut lejer, în două seturi, scor 6-4, 6-2, de suprinzătoarea jucătoare din Manchester, care a primit o invitație la competiție din partea organizatorilor.

Simona Halep a controlat ritmul partidei și, cu toate că a avut unele ezitări, a arătat multă încredere pe teren, mai ales după parcursul dezamăgitor de la Roland Garros.

În meciul următor de la Birmingham – turneul de antrenament al Simonei pentru Wimbledon, unde a atins, anul trecut, faza semifinalelor -, românca în vârstă de 23 de ani o va întâlni pe învingătoarea dintre Klara Koukalova, jucătoare din Cehia, venită din calificări, și Caroline Garcia, din Franța, a 16-a favorită.

Celelalte două românce prezente la startul competiției au pierdut. Monica Niculescu, obosită după finala pierdută ieri la Nottingham, a cedat în trei seturi în fața Barborei Strycova, cap de serie 10, cu scorul de 2-6, 6-3, 2-6.

În ultimul meci al zilei, Irina Begu s-a înclinat, după un meci foarte echilibrat, în fața slovacei Daniela Hantuchova, cu 6-4, 6-7 (10), 4-6, după ce a irosit și o minge de meci.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Germania. O firmă oferă și alocație pentru copiii angajatului
Ai spirit de meșter? Cele mai avantajoase oferte la unelte de la eMag
Reduceri eMAG la laptopuri. Top 5 oferte