Simona Halep e de neoprit la Stuttgart. S-a calificat în semifinale!

Românca Simona Halep a învins-o clar azi pe italianca Sara Errani, a 15-a jucătoare a lumii, scor 6-4, 6-4, după un meci în care a evoluat excelent la retur, însă a suferit din spatele liniei de serviciu.

Simona Halep, care și-a asigurat deja locul 2 în lume, după ce principala favorită de la Stuttgart, rusoaica Maria Șarapova, a fost eliminată la debut, a trecut azi de combativa Sara Errani, după un meci bizar.

Românca a început meciul cu game câștigat lejer pe propriul serviciu. Au urmat nouă break-uri, iar Simona a câștigat primul set, scor 6-4, după ce ambele jucătoare au strălucit la retur, însă au dezamăgit pe propriul serviciu.

Trendul s-a continuat, în mare parte, și în manșa secundă. Errani a fost mai eficientă, iar la scorul de 2-2 a reușit să-și câștige pentru pima oară serviciul și a trecut pentru prima oară în avantaj în meci. Halep a răspuns cu hotărâre. A reușit să întoarcă rapid scorul și să se desprindă în învingătoare.

Românca în vârstă de 23 de ani a reușit o serie de patru game-uri câștigate, întreruptă doar de un break al italiencei, și s-a impus cu tot cu scorul de 6-4 în manșa secundă. Constănțeanca a avut nevoie de trei mingi de meci pentru a câștiga meciul, reușind, cu greu, să învingă rezistența italiencei.

În semifinale, Simona Halep va încrucișa racheta cu învingătoarea duelului dintre daneza Caroline Wozniacki și Carla Suarez Navarro, din Spania, favoritele 4, respectiv 8 la Stuttgart. Românca are un bilanț pozitiv cu ambele posibile adversare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O familie de fermieri a obținut fonduri europene pentru conservarea pajiștilor
O casă din piatră, în inima naturii. Splendida transformare a unei ferme
Cele mai frumoase fotografii ale unui cuplu, dintr-o lună de miere care nu se mai termină