Sfaturile unui profesionist. Cum se taie fructele de vară ca să arate frumos în farfurie

Bucătarul Byron Talbott arată într-un clip cum poți tăia cât mai simplu pepenele sau ananasul pentru a arăta cât mai bine în farfurie. Și pentru că suntem în plin sezon al pepenilor vă dăm și câteva sfaturi despre cum să alegeți un pepene bun.

Prima dată să fiți atenți la codiță. Dacă este verde, înseamnă că pepenele e cules de curând și nu a stat mult pe tarabe sau în magazin.

Forma trebuie să fie cât mai regulată, iar coaja cât mai lucioasă. Fiți atenți și la pata galbenă a pepenelui, zona în care a stat pe pământ. Aceasta nu trebuie să prezinte carii și nici nu trebuie să fie moale la atingere.

Dacă sunt mai mulți de aceeași mărime, încercați să-l alegeți pe cel mai greu dintre ei. Ceilalți e posibil să aibă un gol în mijloc, acolo unde ar trebui să fie miezul.

În ceea ce privește pepenii galbeni, aceștia trebuie să aibă o coajă cât mai parfumată, iar cei cu dungi trebuie să aibă liniile cât mai pronunțate.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny
Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.