Secretul din spatele câinelui vorbitor de la Britain’s Got Talent

Marc și Wendy Facebook Britain's Got Talent

De nouă ani, jurații de la Britain’s Got Talent așteaptă să fie uimiți de către concurenții talentați și de numerele lor de neuitat.

Ce s-a întâmplat zilele trecute cu unul dintre concurenți i-a lăsat fără reacție pe cei patru membri, mai ales pe cel care a creat emisiunea, Simon Cowell.

Un francez a venit cu cățelușa sa, Miss Wendy,  pentru a realiza un număr cu totul neobișnuit. La început, Marc o roagă pe cățelușă să îi salute pe spectatori și pe membrii juriului, dar Wendy preferă să stea liniștită.

După câteva secunde, cățelușa începe să vorbească și toată lumea rămâne mută de uimire, ba chiar și miaună, la un moment dat.

Nici măcar după ce numărul s-a terminat, membrii juriului nu și-au putut reveni, la fel și spectatorii. Amanda Holden a ținut să îi spună lui Marc Métral că Simon Cowell și-a dorit de la începuturile emisiunii să poată vedea pe scenă un câine vorbitor și unul care să miaune, iar ceea ce a realizat Wendy este uimitor.

Totuși, cei care au fost foarte atenți la expresia stăpânului cățelușei, și-au putut da seama că Marc este ventriloc, dar surpriza cea mai mare este legată de felul în care Wendy și-a putut deschide de mai multe ori.
Iluzia a fost obținută cu ajutorul unei măști atașate la botul câinelul și care este controlată cu ajutorului unei telecomenzi. În același timp, aceasta produce și sunete.

Mai multe persoane s-au declarat îngrijorate de tratamentul la care cățelușa Wendy a fost supusă și au făcut mai multe reclamații la adresa emisiunii și a lui Marc.
Filmulețul a strâns în doar câteva zile aproape patru milioane și jumătate de vizualizări.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cea mai curajoasă femeie din România. Cui i-a fost decernat titlul
Un japonez, îndrăgostit de Maramureș
Directorul care și-a redus salariul cu peste 90% pentru a mări lefurile angajaților

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.