Se redeschide cea mai înaltă șosea din țară

transalpina
Transalpina. Foto: Saturnian via Wikimedia Commons

Cea mai înaltă șosea din România se redeschide începând de astăzi, după doi ani în care se conducea doar pe proprie răspundere, potrivit Digi24.

Mai exact, după o serie de reparații, Compania Națională de Drumuri își asumă răspunderea pentru eventualele accidente provocate din cauza stării drumului.

Circulația se va face între 7:00 și 19:00 și doar pentru mașinile cu o masă mai mică sau egală cu 3,5 tone. De asemenea, autoritățile mai spun și că se va circula în regim de șantier, întrucât drumul nu este finalizat decât în proporție de 80%.

Zeci de pensiuni și cabane din stațiunea Rânca au fost scoase la vânzare după ce proprietarii au înregistrat pierderi importante. Potrivit celor care au început afacerile în Rânca, situația dificilă prin care trec este din cauza faptului că Transalpina a fost închisă.

Mai mulți proprietari de pensiuni din Rânca au depus plângeri penale pentru a fi trași la răspundere cei care sunt vinovați de faptul că nu s-a circulat pe Transalpina. Aceștia spun că afacerile le sunt aproape ruinate, întrucât turiștii nu mai ajung la ei.

ranca-gorj-700x460CITIȚI ȘI: 5 lucruri de făcut la Rânca. Atracții de neratat în superba stațiune din Parâng

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny
Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.