Se caută director pentru super-laserul care se construiește în România. Cât de mare e salariul

laser
Proiectul laserului de la Măgurele. Foto: ELI-NP

Centrul de cercetare ELI-NP de la Măgurele, de lângă București, angajează un director tehnic pentru marele laser care se construiește acum în România, acesta urmând să fie unul dintre cele mai mari lasere din lume.

Anunțul a fost publicat pe blogul personal de George Butunoiu, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în recrutare din România.

Laserul care va fi operațional în 2018 reprezintă o investiție de peste o jumătate de miliard de euro.

Salariul viitorului director tehnic este de 5-8,000€/ lună (brut), la care se adaugă diverse beneficii, mașină de serviciu și alte facilități specifice domeniului.

Noul director va fi subordonat directorului general al IFIN-HH (Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei – institutul care administrează proiectul ELI-NP), Nicolae Victor Zamfir, președintele secției de Științe Fizice a Academiei Române.

Directorul tehnic va conduce activitatea de implementare tehnologică a proiectului, având un rol cheie în punerea în funcțiune a complexului, precum și în operarea acestuia, după pornire.

„Campusul de la Măgurele, la marginea Bucureștiului, concentrează cea mai mare comunitate științifică din România, cu mii de cercetători în mai multe institute de fizică și inginerie, dintre care 800 în IFIN-HH, cu rezultate și realizări de top la nivel internațional.

Odată cu pornirea marelui Laser, campusul va deveni unul dintre cele mai importante centre științifice internaționale din Europa, și au sosit deja aici și s-au stabilit oameni de știintă din peste 25 de țări, lucrând la cele mai înalte standarde academice și tehnologice existente. E de așteptat ca în următorii trei ani să ajungă să lucreze în campus fizicieni din mai mult de 60 de țări”, se mai arată în anunț.

Cei care sunt interesați de acest job pot afla mai multe detalii AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG televizoare. Cele mai atractive oferte de zilele acestea
Reduceri eMAG la electrocasnice mari. TOP oferte la frigidere, mașini de spălat, aragaze
Locuri de muncă în străinătate pentru pasionații de gătit. Se caută femei, bărbați, cupluri
Muncește și călătorește. Locuri de muncă pe vase de croazieră