Schimbări importante ale vremii în următoarea perioadă

Meteorologii anunță pentru următoarea perioadă temperaturi scăzute și ploi în toată țara. Potrivit specialiștilor, temperaturile din zilele următoare sunt mai multe specifice mijlocului lunii noiembrie.

Un ciclon care se va genera în bazinul Mării Mediterane va determina precipitaţii pe arii din ce în ce mai extinse şi din loc în loc importante cantitativ începând din acest weekend.

În regiunile estice, de exemplu, temperaturile vor fi scăderi semnificative ale temperaturilor, care nu vor depăși nici măcar la amiază 6 – 7 grade Celsius. De asemenea, la munte și în nordul Moldovei, temperaturile vor scădea până aproape de îngheț.

În Carpații Orientali, ploile se pot transforma în ninsoare, iar în sud-est vântul va sufla cu putere și va accentua și mai mult senzația de frig. Meteorologii anunță în următoarea perioadă temperaturi maxime între 3 și 18 grade.

Potrivit prognozelor, vremea ar urma să se încălzească ușor începând cu sfârșitul săptămânii viitoare, când temperaturile ar putea urca ușor, cu câteva grade în termometre.

 

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.