Samsung vinde Galaxy S7 la jumătate de preț

Cele mai bune oferte la telefoane Samsung de la eMAG Stock Busters
Cele mai bune oferte la telefoane Samsung de la eMAG Stock Busters

Samsung a început o campanie prin care încearcă să-și fidelizeze utilizatorii de smartphone-uri și să-și repare imaginea după problemele pe care le-a avut cu Galaxy Note 7.

Într-un comunicat de presă, cei de la Samsung au anunțat că încep un program în care se poate cumpăra un Galaxy S7 sau S7 Edge la jumătate de preț.  Singura condiție este ca toți cei care participă la această campanie să se angajeze că la anul vor cumpăra viitoarele modele Galaxy S și Galaxy Note.

Prin acest anunț, cei de la Samsung transmit și faptul că nu renunță la seria Note, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă și că deja lucrează la un nou phablet.

Deocamdată, acest program a fost lansat doar în Coreea de Sud. Reprezentanții Samsung spun că e posibil să apară și în alte țări.

Retragerea de pe piață a Note 7, după ce mai multe aparate au luat foc din senin, va genera o pierdere de o treime din profitul pentru trimestrul al treilea din 2016. Este vorba despre aproximativ 2,3 miliarde de dolari.

Însă specialiștii spun că declinul nu se va opri aici. În total, ar fi vorba despre o pierdere de peste 5 miliarde de dolari, la care s-ar putea adăuga o devalorizare cu 18 miliarde de dolari a valorii de piață a companiei.

Până acum, în toată lumea au fost semnalate peste 35 de incidente în care Samsung Galaxy Note 7 a luat foc sau a explodat. La nivel mondial au fost vândute 16 milioane de astfel de telefoane.
Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Românii vorbesc tot mai mult la telefonul mobil. Cât durează, în medie, o convorbire?

Black Friday 2016. eMAG a anunțat data exactă a marilor reduceri

https://greatnews.ro/internetul-din-romania-mai-rapid-cu-40-in-acest-an/