S-a deschis primul parc de aventură de la malul mării

FOTO: Paradis Land/Facebook
FOTO: Paradis Land/Facebook

Turiștii care vor merge pe litoral anul acesta vor avea la dispoziție, în stațiune Neptun, un parc de aventură. „Paradis Land” se află în pădurea Comoroava din stațiunea Neptun, se întinde pe o suprafață de două hectare și însumează 11 trasee de diferite mărimi și grad de dificultate.

Printre altele, aici vor fi jocuri de cățărare, tir cu arcul, confruntări de airsoft sau trasee de tiroliană. Paradis Land este considerat al doilea ca mărime din țară, iar primul este unul deschis în Brașov.

Parcul de la malul mării va fi deschis zece luni pe an, iar tarifele de intrare vor fi cuprinse între 35 de lei (pentru copii) și 50 de lei (pentru adulți).

În parc sunt 15 instructori care au grijă să le explice turiștilor traseele și să fie evitate incidentele. Pentru amenajarea parcului s-au investit în jur de 300.000 de euro.

„Ştim cu toţii că turiştii, astăzi, au trecut de faza cazare, plajă, mâncare şi au nevoie de diversitate în fiecare zi”, a declarat Aurelian Marin, proprietarul parcului de aventură, pentru Digi24.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.