România are primul deputat cu părul verde

Un deputat UNPR și-a vopsit părul verde în timpul unei conferințe de presă. Este vorba despre Aurel Niculae, deputat de Călărași.

Gestul de a se vopsi verde a venit după ce a pierdut un pariu cu jurnaliștii în legătură cu scorul pe care urma să-l obțină fostul partid al generalului Oprea la alegerile locale din 5 iunie.

Parlamentarul Niculae a pariat înainte de alegeri că UNPR Călărași va obține 15% din voturile la nivel județean, 10 mandate de primar și 7 de consilieri județeni.

Însă, deputatul a pierdut pariul, pentru că UNPR a obținut doar 3% și un fotoliu de primar. Astfel, a fost obligat să-și vopsească părul verde într-o conferință de presă.

Potrivit adevarul.ro, fost apropiat al deputatului PNL Dan Motreanu, Aurel Niculae a candidat din partea liberalilor, pe lista USL, în 2012, în Colegiul Uninominal nr. 4 Călăraşi.

În aprilie 2014 pleacă din PNL şi anunţă că vrea să-şi continue cariera politică în PMP. După o încercare ratată de a prelua conducerea PMP Călăraşi, deputatul Niculae se înscrie în UNPR – partidul condus, la acea vreme, de generalul Gabriel Oprea.

giphy

 

giphy (1)

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.