Reduceri la cărți de la eMAG.ro, elefant.ro, libris și Humanitas

Cei care vor să cumpere cărți în această perioadă, pentru a le face cadou, pot analiza ofertele pe care le au eMAG.ro și Elefant.ro.

Magazinul Elefant.ro anunță că oferă un voucher de 45% și o carte cadou pentru mii de cărți.

Elefant.ro a făcut și câteva topuri pentru cei care caută cărți. Există printre altele, reduceri de cărți din topul celor mai vândute la Târgul de carte Gaudeamus 2015, noutățile lunii noiembrie, cărți de citit pentru adolescenți sau din categoria cărților de dezvoltare personală.

Întreaga listă de reduceri la cărți de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Și magazinul eMAG are câteva promoții interesante la cărți. În categoria celor mai vândute cărți de la Târgul de carte Gaudeamus 2015 sunt reduceri de până la 40%. Sunt de la romane până la cărți de dezvoltare personală sau dezvoltare spirituală.

O întreagă listă de reduceri la cărți de la eMAG.ro găsiți LA ACEST LINK

Promoții sunt și la Libris.ro. Puteți găsi oferte interesante de carte de la romane până la cărți pentru copii. Reducerile sunt și de peste 50% pentru unele titluri de carte.

Mai multe detalii și informații despre reduceri la cărți de pe Libris.ro găsiți LA ACEST LINK.

Librăria Humanitas are o categorie de „cadouri”, în care sunt propuse mai multe volume pe care le puteți dărui în perioada aceasta, a sărbătorilor de iarnă.

Puteți consulta lista de cadouri Humanitas la ACEST LINK

Poate vă interesează și: 15 cărți pe care orice om trebuie să le citească

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.