Reduceri evoMAG Black Friday. Primul anunț al magazinului online

Reduceri evoMAG Black Friday
Reduceri evoMAG Black Friday

evoMAG a dat startul reducerilor de Black Friday la ora 00:00 şi a început deja livrarea către clienţii finali. Astfel, până în prezent, a fost demarat procesul de livrare pentru 1.000 de comenzi.

Întreaga listă de reduceri evoMAG Black Friday o găsiți – AICI.

„Ne-am dimensionat bine aşteptările şi am fost pregătiţi pentru a prelua volumul mare de trafic şi, implicit, de comenzi. Aşa am reuşit să asigurăm funcţionarea site-ului 99,9% din timp. Până la ora 09:00 am avut peste 5.000 de comenzi, cu un vârf de trafic de peste 35.000 de vizitatori unici simultan. Avem deja stoc epuizat pentru 20% dintre produsele care au intrat în campania de Black Friday”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Cele mai căutate produse au fost telefoanele mobile, televizoarele, gadget-urile şi produsele pentru copii.

Cât priveşte traficul total, de la momentul startului campaniei de Black Friday şi până la ora 09:00, au intrat pe evoMAG.ro peste 200.000 de vizitatori unici, 35% din trafic fiind de pe mobil.

Un sondaj evoMAG arată că sumele alocate de români pentru Black Friday au crescut în ultimii ani. Un sfert din românii care au participat la studiul magazinului online spun că vor cheltui peste 1.000 de lei în Vinerea Neagră 2016. Mai mult de un sfert au precizat că vor cheltui și mai mult de 1.000 de lei. Majoritatea românilor, însă, vor scoate din buzunar cel puțin 500 de lei.

Bărbații cheltuiesc mai mult de Black Friday, în timp ce doar 20% dintre femei sunt dispuse să cheltuiască peste 1.000 de lei de Black Friday, 45% dintre femei optând pentru cumpărături cu o valoare de sub 500 de lei.

Din generoasa ofertă a magazinului de electronice, peste 25.000 de produse vor fi reduse de Black Friday pe evoMag. Clienţii vor putea cumpăra televizoare la jumătate de preț şi laptopuri începând cu 799 de lei.