Reduceri eMAG mașini de spălat. Revoluția prețurilor eMAG

Reduceri eMAG mașini de spălat
Reduceri eMAG mașini de spălat

Magazinul eMAG, cel mai mare din România, anunță campania Revoluția prețurilor. Pe lista de oferte sunt și numeroase mașini de spălat. Întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat o găsiți AICI. Iată care sunt câteva dintre cele mai atractive oferte din lista de reduceri eMAG mașini de spălat:

Reduceri eMAG mașini de spălat. Revoluția prețurilor și la produse Gorenje

Reduceri eMAG mașini de spălat. Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425, 6th Sense, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Direct Drive, Alb. Are o reducere de 27%. Noul motor controlat prin inductie nu are perii , garantand o neasteptata silentiozitate, mai putine vibratii si o mai buna stabilitate.Aceasta multumita senzorului sau avansat capabil sa optimizeze profilul rotatiei si sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate. Cresterea rezistentei in functionare in timp datorata lipsei vibratiilor cu pana la 25 ani, cea ce reprezinta dublu fata de un motor universal. Eficienta energetica imbunatatita cu 5% comparativ cu motorul universal , multumita reducerii frictiunii in functionare. Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat o găsiți AICI.

Reduceri eMAG frigidere. Masina de spalat rufe Gorenje W8503, 8 kg, 1000 RPM, Clasa A+++. Are o reducere de 25%. Generatie Noua, 1000 Rpm, 8 Kg, Clasa A+++/C, Programator Electronic Sensoriq, Silent, Indicatoare Led, Faza Enzime, Program Scurt 17 Min, Spalare Cu Apa Rece, Steriltub, 60X60X85 Cm, Alb. Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți AICI.

Reduceri eMAG mașini de spălat. Masina de spalat rufe Gorenje W6202S, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++. Are o reducere de 24%. Masinile de spalat Gorenje sunt echipate cu un sistem special, ecologic, care previne pierderea detergnetului atunci cand se face alimentarea cu apa. Astfel veti ecomisi cu pana la 20% din costurile pentru detergent si veti proteja mediul inconjurator. Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat o găsiți AICI.

Reduceri eMAG mașini de spălat. Revoluția prețurilor și la produse Bosch

Reduceri eMAG mașini de spălat. Masina de spalat rufe Sharp ESFA7123A1EN, Family, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb. Are o reducere de 23%. Cand masina de spalat este incarcata doar pe jumatate cu rufe, consumul de energie este redus la jumatate. Masina de spalat detecteaza automat cand este incarcata doar 50% si reduce semnificativ timpul unui ciclu de spalare si consumul de apa. Designul special al masinii de spalat este conceput pentru a reduce vibratiile si zgomotul si a creste stabilitatea si mai ales fiabilitatea. Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat o găsiți AICI.

Reduceri eMAG mașini de spălat. Masina de spalat rufe Bosch WAE20369BY, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb. Are o reducere de 23%. Consum de apa redus si economie de bani datorita sistemului de detectare automata a incarcaturii in 2 trepte. Pentru operare usoara prin intermediul panoului de control. Mai rapid cu pana la 65% sau mai eficient energetic cu pana la 50% cu optiunile SpeedPerfect sau EcoPerfect. Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG mașini de spălat o găsiți AICI.

Mai urmăriți și: