Reduceri eMAG frigidere. Revoluția prețurilor eMAG

Reduceri eMAG la frigidere
Reduceri eMAG la frigidere

Campania Revoluția prețurilor de la eMAG a început în această dimineață cu o listă de oferte extrem de tentante. Cel mai mare magazin online anunță prețuri atractive și la frigidere. Întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți AICI. Iată câteva dintre cele mai interesante produse de pe lista de reduceri eMAG frigidere:

Reduceri eMAG frigidere. Revoluția prețurilor și la produse Gorenje

Reduceri eMAG frigidere. Combina Frigorifica TEKA NFE2 320, Full No Frost, Clasa A+, Inox anti – pata. Reducere de 40%. Cei de la TEKA dezvolta noi standarde in materie de design, adaptabile la nevoile dumneavoastra pentru un stil de viata sanatos. Produsele sunt extrem de luxoase, eficiente si cu un grad de functionalitate ridicat, facand astfel viata mai usoara. Una dintre caracteristicile importante ale frigiderelor Teka, o constituie Zona de conservare (0 -3 C), un mic compartiment acoperit, avand un senzor si un vaporizator amplasat deasupra compartimentului pentru legume si fructe si asigura temperatura constanta intre 0 si 3 grade. Este solutia ideala pentru pastrarea alimentelor proaspete: carne, peste, branzeturi. De asemenea pastreaza proprietatile nutritive ale alimentelor de 3 ori mai mult decat frigiderele standard, reducand pierderile de vitamine, proteine si minerale. Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți AICI.

Reduceri eMAG frigidere. Combina frigorifica Gorenje NRK6191TX, No Frost, 329 l, Clasa A+, 185 cm, Inox. Are o reducere de 29%. Combina Frigorifica Gama Noua, Full Nofrost, Clasa Energetica A+, Control Electronic Sensotech, Afisaj Led Pe Usa Cu Reglarea Temperaturii, Alarma Sonora Si Luminoasa Pentru Usa Deschisa / Temperatura Mare, Program Racire Rapida Supercool, Program Eco, Sertar 0°C „Zero&Fresh”, Multi Box, Suport Sticle, Crisp Zone Cu Reglarea Umiditatii,Sertar Mare Congelator, Ionizator De Aer, Adapt Cool, Volum Frigider 220 Litri, Volum Congelator 83 Litri, 1 Compresor Cu Electrovalva, Capacitate Totala Neta 303 Litri. Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți AICI.

Reduceri eMAG frigidere. Revoluția prețurilor și la produse Arctic

Reduceri eMAG frigidere. Combina frigorifica Arctic ANK326BS+, 295 l, Clasa A+, H 185.3 cm, Silver. Are o reducere de 23%. Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Pastrezi mancarea in conditii de igiena perfecta. Compartiment de mari dimensiuni al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți AICI.

Reduceri eMAG frigidere. Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353IX, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Inox. Are o reducere de 21%Mai multe informații și întreaga listă de reduceri eMAG frigidere o găsiți AICI.

Mai urmăriți și: 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.