Thriller-ul senatorului Ionel: Lui Vandam nu-i place să fie filmat!

Membrii unui clan din Iași împart o casă cu senatorul UNPR Ionel Agrigoroaie. Această situație a apărut după ce Vandam Constantin, în vârstă de 19 ani, a reușit să cumpere la licitație o parte din vila senatorului, întrucât acesta nu și-a achitat un credit bancar, potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Iași.

De atunci, spune Agrigoroaie, membrii clanului au început cu tot felul de intimidări la adresa familiei sale pentru a-l forța să plece din casă și să cedeze întreaga vilă clanului.

Au dat petreceri gălăcioase, au încercat să taie gazul și chiar i-au săpat o groapă senatorului în curte, pentru a-l intimida.

Zilele acestea, senatorul a reclamat faptul că Vandam i-ar fi distrus camerele de supraveghere. „S-au urcat în locurile în care erau montate camerele şi le-au distrus. Mi-e teamă că au făcut acest lucru pentru a putea să îşi facă mai apoi de cap. Probabil pregătesc ceva, şi nu vor să fie filmaţi“, le-a declarat Agrigoroaei, jurnaliștilor de la Ziarul de Iași.

 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Vandam a cerut debranșarea casei de la serviciile de energie electrică și l-a lăsat pe senator și familia sa pe întuneric.

„Mi-au amenințat fratele și pe un angajat de la biroul senatorial spunându-le că, dacă vor mai veni pe la mine, le vor rupe picioarele. În momentul de față, nu mai am încredere în Poliția din Tătărași (n.r. cartier din Iași). Nu-i învinuiesc neapărat de rea-credință, ci mai degrabă de neputință, pentru că nu fac mai nimic pentru a remedia această situație. De aceea am solicitat ca dosarul să fie preluat de cei de la DIICOT. Dacă lucrurile nu se vor opri, voi reitera cererea privind acordarea de protecție specială către Consiliul Suprem de Apărare a Țării”, a declarat senatorul Agrigoroaei, citat de ziaruldeiasi.ro.

Recomandările editorilor GreatNews: