Proiecte de vis. O veche casă din lemn, transformată într-o cabană pentru toată familia

O casă mică, construită în 1968 într-o zonă fără apă şi electricitate, a fost transformată într-o adevărată cabană pentru întreaga familie.

Realizarea îi aparţine unui arhitect norvegian, fiul celor care au construit vechea căsuţă, în urmă cu aproape 50 de ani.

Realizând că vechea casă nu ar rezista la o supraînălţare, arhitectul Per Martin Landfald a decis să adauge un corp în lateral. Arhitectul a fost atent să aleagă, pentru faţade, materiale care să imite cât mai mult culoarea vechiului corp de clădire.

Potrivit blogului Adelei Pârvu, cele două corpuri au fost „conectate” cu ajutorul unei intrări comune, iar un sistem inteligent de colectare a apei pluviale face ca proprietarii să nu ducă niciodată lipsă de apă menajeră.

Noua construcţie a fost retrasă puţin tocmai pentru ca ambele corpuri să beneficieze în mod egal de lumina soarelui.

Îţi recomandăm şi seria noastră de articole: 5 case mici şi uşor de îngrijit. Idei de locuinţe ieftine şi frumoase

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.