Proiect superb. Casa care pare că plutește pe apă

Casa deasupra oceanului Foto: www.viewretreats.com


O firmă de arhitectură a construit una dintre cele mai interesante case de pe plajă și a reușit să creeze iluzia unei plutiri pe apă.

Firma F2 Architecture a creat o adevărată capodoperă în sudul Australiei, iar casa de închiriat oferă una dintre cele mai frumoase priveliști pentru cei care sunt îndrăgostiți de mare și care vor să se trezească privind apa.

Iluzia plutirii pe apă dispare de îndată ce pleci de la podul care face legătura cu casa la sol. Privind la casă din orice alt punct, se poate vedea că este construită la 40 de metri înălțime și unghiul din care este privită creează iluzia de plutire.

În interior, arhitecții s-au ocupat să ofere cele mai bune condiții celor care o închiriază pentru o noapte sau mai multe și oferă o priveliște uluitoare a plajei Fairhaven și a Great Ocean Road.

O noapte în această casă superbă costă între 440 și 1220 de dolari australieni, dar promite să ofere o experiență de neuitat vizitatorilor și poate fi perfectă pentru o escapadaă romantică sau pentru luna de miere, deoarece apa este numai bună pentru surf, iar priveliștea de la înălțime întrece orice așteptări.

Recomandările editorilor GreatNews:

Proiecte de vis. O veche casă din lemn, transformată într-o cabană pentru toată familia
Filmare aeriană: cetatea Alba Carolina, sub vraja iernii
Un site rusesc face cea mai frumoasă descriere României

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.