Proiect superb al unui adăpost, pentru ca animalele să fie adoptate mai ușor

Un adăpost de animale a venit cu o idee foarte interesantă pentru a ajuta câinii și pisicile fără stăpân ca să își găsească mai repede o un cămin.

Pentru că nu au la dispoziție decât câteva zile până la eutanasiere, reprezentanții centrului organizează ședințe foto în care animalele își arată personalitatea și puterea de convingere că pot fi cei mai buni prieteni ai celor care îi adoptă.

Guinnevere Shuster este cea care face fotografiile pentru The Humane Society of Utah, iar mulți dintre câini sunt adoptați imediat, după ce apar pe pagina de Facebook a adăpostului.

De cele mai multe ori, fotografa reușește să le surprindă pe patrupede în cele mai amuzante ipostaze, iar acest lucru îi ajută foarte mult pentru a fi luați acasă repede.

Recomandările editorilor GreatNews:

Studiu. De ce câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor

Premieră istorică în România. Un observator a descoperit o explozie stelară dintr-o altă galaxie

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.