Profesor universitar doctor cu greșeli de neiertat la ortografie: „cativa fulgi Ne umezesc obraji !”

cristiana sirbu
Cristiana Sirbu. Foto: Facebook

Un profesor universitar doctor în agronomie care a fost consilier pentru doi foști președinți ai României îi face „concurenţă” pe Facebook fostului ministru al Turismului, Maria Grapini, scriu jurnaliștii de la „Adevărul”.

Cristiana Sîrbu, doctor în știinţe agricole şi profesor universitar în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti face greșeli impardonabile de scriere pe rețeaua de socializare Facebook. Profesorul universitar are mari probleme în special cu numărul de „i” de la finalul cuvintelor.

Iată câteva dintre mesajele pline de greșeli postate de ea pe Facebook de-a lungul timpului:

* WORLD ENVIRONMEN DAY 5-06-2015 ” THEME this Year îs: SEVEN BILLION DREAMMS ONE PLANET ! CONSUME With CARE !

* Anul 4 al Facultăţi de Management ,Inginerie Economica -Universitatea da Agricultura şi Medicina Veterinara Bucureti ! Prof Univ Dr Cristiana Sarbu

* ÎNĂLŢAREA ! O si plină de Însemnătate ptr Antreaga Omenire ! 2015 a adus an aceiaşi zi şi SF Constantin şi Elena ! LA MULTI Ani ! Tuturor celor ce poarta Numele Sfinte ! Va ambratisez cu drag ! Prof Dr Cristiana Sarbu

* Si totuşi nu este simplu sa ajungi an rândurile Academiei Romane! Sper ca tot restul Vieţi sa aduc maximul de expertiza!

* Septembrie ! O Pensiune Superba (4margarete) la Cazanele Mici ! Poarta de intrare a Dunari an Romania ! Oricând ! Oricum! Oricât ! Vizitați ! Romania ! Prof univ Dr Cristiana Sarbu

cristiana sirbu
Foto: adevarul.ro/ Facebook
cristiana sirbu
Foto: adevarul.ro/ Facebook
cristiana sirbu
Foto: adevarul.ro/ Facebook
cristiana sirbu
Foto: adevarul.ro/ Facebook
cristiana sirbu
Foto: adevarul.ro/ Facebook

Cristiana Sîrbu scrie pe blogul personal că a fost consilier pentru doi foști președinți ai României: Emil Constantinescu și Ion Iliescu: „Am fost consilier al domnului Preşedinte Emil Constantinescu (1996 – 2000), în acestă perioadă îndeplinind şi funcţia de director în cadrul Fundaţiei Române pentru Democraţie. Am îndeplinit funcţia de consilier al domnului Preşedinte Ion Iliescu în perioada 1990 – 1996 şi 2000 – 2004”.

„Am absolvit Facultatea de Horticultură din cadrul Universităţii de Agronomie din Craiova în anul 1988, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti obţinând diploma de Doctor în Ştiinţe Agricole. Am absolvit cursurile de master în Dreptul Informaţiei şi Securităţii Privare din cadrul Facultăţii de Drept – Universitatea Ecologică Bucureşti în anul 2006 şi sunt Doctor în Ştiinţe începând cu anii 1996 -1999 în cadrul Universităţii Ştiinţe  Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti. De-a lungul timpului prin activitatea întreprinsă am acumulat o experienţă considerabilă în conlucrarea cu mediul ştiinţific şi academic din România”, mai scrie ea pe blog.

Cristiana Sîrbu este profesor universitar în cadrul Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală – Filiala Slatina din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, potrivit informațiilor de pe blog.

cristiana sirbu
Cristiana Sirbu alături de Ion Iliescu. Foto: Facebook

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG televizoare. Prețuri și cu 900 de lei mai mici
Reduceri eMAG iPad. Cele mai bune oferte de săptămâna aceasta
Locuri de muncă în vânzări, în Germania, Austria, Anglia. Salariile ajung la 3.400 de euro
Se caută șoferi în Anglia pe salarii la care visează managerii în România: 4.900 de euro