Probleme pentru conturile de Yahoo! Mail. Sunt afectate și cele din România

Utilizatori Yahoo din mai multe țări din Europa, inclusiv din România, precum și din Statele Unite, au reclamat pe rețelele de socializare că nu-și pot accesa contul de e-mail.

În unele cazuri, utilizatorii spun că Yahoo! Mail nu și-a revenit nici după 24 de ore. De asemenea, au fost nemulțumiri și pentru faptul că nu a fost nicio comunicare din partea companiei, care să explice ce s-a întâmplat, iar pe contul de Twitter pentru asistență tehnică nu a mai răspuns nimeni la solicitări.

Potrivit Digi24, cel mai des, utilizatorii care nu și-au putut accesa contul e-mail au primit mesajul „Ne pare rău, nu putem da curs solicitării dumneavoastră. Încercați din nou” sau „Ups, pare că ceva nu a mers bine. Încercați mai târziu, vă rugăm”.

În alte cazuri, utilizatorilor li s-a cerut să-și schimbe parola și chiar dacă o făceau tot nu putea să-și acceseze contul de e-mail.

Compania Yahoo! se confruntă și cu probleme financiare în ultima perioadă și ar putea fi vândută, potrivit jurnaliștilor de la Bloomberg. Mai multe companii mari, printre care și Google, ar fi interesate de achiziție. Până acum, cea mai bună ofertă ar fi făcut-o operatorul american de telecomunicații Verizon.

2015 a fost un an foarte slab pentru compania americană, care a raportat pierderi de peste 4,3 miliarde de dolari. Acționarii acuză conducerea pentru o neinspirată campanie de investiții.

CITIȚI ȘI: Țara din Europa în care se vor vinde doar mașini electrice: Fără benzină, fără motorină!

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.