Principele Nicolae a făcut voluntariat pentru copiii cu dizabilități

FOTO: Pagina de Facebook a Principelui Nicolae
FOTO: Pagina de Facebook a Principelui Nicolae

Principele Nicoale a participat la activitățile de voluntariat la Fundația Alpha Transilvană din Târgu Mureș. Potrivit agerpres.ro, principele a luat parte la ședințe de fizioterapie, chinetoterapie și muzicoterapie alături de copiii cu disabilități.

„Am învățat foarte mult de la ei, au avansat, acum fac lucrurile mai mult singuri fără mult ajutor, mă bucur să văd asta, înseamnă că au rezultate aici și asta înseamnă foarte mult. Sper să revin la Târgu Mureș”, a spus Principele Nicolae.

Președintele Fundației Alpha Transilvană, doctorul Alexandru Lupșa a declarat că principele a tratat întreaga experiență de voluntariat cu mare seriozitate.

„Faptul că Alteța Sa se simte foarte bine aici este extrem de onorant pentru noi și pentru întreaga noastră echipă care lucrăm intens la un program de voluntariat. În timpul zilei de muncă își alocă o pauză de masă și atât. După mese încercăm să socializăm și să îi arătăm frumosul din comunitate, dar programul de muncă în voluntariat este unul de o seriozitate extraordinar de bine pusă la punct”, a declarat Alexandru Lupșa.