Prânz caritabil cu Irina Margareta Nistor, pentru copiii bolnavi

Irina Margareta Nistor Foto: Facebook Irina Margareta Nistor

Merci Charity Boutique organizează și luna aceasta împreună cu Acuarela Bufet un prânz caritabil cu o personalitate de excepție.

După succesul obținut în ultimele luni cu ceilalți invitați, proiectul în care două persoane se pot întâlni la prânz cu o personalitate a României continuă și în luna mai.

Miercuri, pe 27 mai, două persoane pot lua prânzul cu Irina Margareta Nistor „vocea filmelor”, critic de film și traducător. Timp de 2 ore, Irina Margareta Nistor va povesti lucruri inedite de la invidiatul şi selectul festival de la Cannes la prânzul la care, pentru o donaţie pentru copiii bolnavi de la Institutul Fundeni, două persoane au ocazia să o cunoască.

Cu fondurile obținute prin donația participanților, Merci Charity Boutique va începe proiectul Zâna Merciluță şi la Constanţa în colaborare cu Centrul Medical de Zi Focus. Zâna Merciluţă este proiect MCB ce oferă tratament stomatologic gratuit copiilor cu afecţiuni oncologice și unor cazuri sociale.

Dacă vreți să luați prânzul cu Irina Margareta Nistor, sunați la 0752.593.736 / 0726.008.152. Sunt admise pentru fiecare prânz maximum două locuri, așa că este o ocazie de neratat pentru a vorbi cu una dintre cele mai îndrăgite femei din România.

Invitații din primele trei ediţii au fost jucătorul de tenis Horia Tecău, actorul Marius Manole şi jurnalistul Alex Dima.

MCB este o organizație nonprofit ce a înființat primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Cu sediul în Centrul Vechi din București, Merci Charity Boutique îi așteaptă pe vizitatori la un ceai cu biscuiți, iar aceștia pot cumpăra lucruri interesante pe care alții le-au donat.

Recomandările editorilor GreatNews:

O mămică i-a salvat viața copilului său, după ce a observat un detaliu ciudat la fotografia lui
Cabinele de probă inteligente revoluționează cumpărăturile. Cum funcționează
Proiect superb. Ceainărie deschisă în Centrul Vechi, pentru cei defavorizați
Războiul unei bunici cu un mall, povestea care s-a transformat într-un film celebru
Sătul de singurătate, un bărbat își dorește să fie adoptat

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.