Cei de la Google au anunțat la conferința anuală a dezvoltatorilor câteva noutăți importante. Au prezentat o parte dintre cele mai importante tehnologii și aplicații la care au lucrat, pe care urmează să le lanseze în următoarea perioadă. Iată patru dintre cele mai spectaculoase noutăți care vor apărea de la Google:

Android M. Va fi noua versiune a celui mai popular sistem de operare pe smartphone-uri, dezvoltat de Google. Una dintre principalele noutăți pe care le aduce noua versiune a sistemului de operare Android este că va avea suport pentru USB-C.

Asta înseamnă că smarphone-urile se vor încărca mai repede. Potrivit celor de la Google, telefoanele cu Android se vor încărca de trei ori mai repede.

De asemenea, prin această versiune vei avea avantajul de a alege la ce îi dai acces unei aplicații pe care o instalezi. Noul sistem de operare va oferi și servicii de plată direct cu smartphone-ul, prin aplicația Android Pay.

Google Now. Noutatea din această aplicație  este că îți scanează informațiile de pe ecran și îți oferă opțiuni. Spre exemplu, dacă cineva îți trimite un mail în care îți recomandă un film, această aplicație vine imediat cu: trailer, distribuția sau la ce cinematografe din apropierea ta rulează.

Youtube, Google Maps și Chrome vor putea fi folosite și offline, atunci când nu ai o conexiune la internet. Spre exemplu, timp de două zile, prin aplicația Youtube, poți salva în arhiva contului tău un clipuri și să le urmărești fără conexiune la internet.

În Google Maps, atunci când ai internet, setezi punctul în care vrei să ajungi, iar harta, cu toate sfaturile de direcționare va funcționa și offline.

Google Photos este o altă aplicație pe care s-a pus mare preț anul acesta. Cei de la Google oferă spațiu nelimitat în Google Drive pentru cei care folosesc aplicația Photos. Condițiile sunt ca fotografia să nu aibă mai mult de 16 megapixeli, iar clipurile video să fie maxim la rezoluție full HD.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: