Pățania unei tinere care a găsit un fir de păr în mâncare: Du-te în Moldova!

O tânără care a găsit un fir de păr în mâncarea unui fast food dintr-un mall a fost insultată de vânzătoare și trimisă „acasă, la Chișinău”.

În imaginile filmate cu smartphone-ul de Domnica Cemortan se observă cum femeia care i-a vândut mâncare se arată foarte iritată de observațiile care i se fac și refuză să-i dea cartea de reclamații. Mai mult, vânzătoare îi răspunde de mai multe ori – „Toți de la Chișinău sunt așa” – făcând referire la faptul că, după accent, tânăra ar fi din Republica Moldova.

Chiar dacă părul era vizibil, femeia acceptă după mai multe minute de „negocieri” să-i dea banii înapoi pe mâncare. Apoi i se adresează pe ton disprețuitor: „Hai, du-te la tine acasă, la Chișinău”.

„De ce o româncă își permite să mă trimită acasă, în Republica Moldova? De ce o româncă își permite să aibă o astfel de atitudine față de un om ce a venit să ia masa?

În final nu mai este problema cu firul de păr găsit în mâncare ci atitudinea mizerabilă… Îmi este trist să văd astfel de oameni, care își permit altor oameni să le zică, „Du-te acasă” când de fapt acasă e acolo unde mă simt bine”, spune Domnica Cemortan.

Tânăra a spus că va face o reclamație la Protecția Consumatorului.

Recomandările editorilor GreatNews: 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.