O lună până la Black Friday 2015. eMAG și Elefant se duelează în oferte de acum

Deşi mai sunt trei săptămâni și jumătate până la Black Friday, marile magazine din onlineul românesc au deja mari oferte. În acest weekend, ne-au atras atenţia o serie de oferte tentante de pe emag.ro şi elefant.ro, pe care vi le prezentăm mai jos.

Până la 80% reducere la fashion, pe elefant.ro

Elefant este în weekendul marilor reduceri din categoria fashion. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI. Reducerile la ceasuri, parfumuri, genţi şi haine ajung, atenţie, la 80%, reduceri chiar mai bune decât în perioada Black Friday.

Electronice și electrocasnice la reducere, pe eMAG

Cu mai puţin de o lună înainte de Black Friday, eMAG propune câteva reduceri tentante la maşini de spălat, televizoare şi anvelope de iarnă.

Reducerile la maşinile de spălat Whirpool, care ajung până la 600 de lei / produs, pot fi consultate AICI.

Reducerile la televizoare marca Samsung, care ajung la 20-35%, pot fi consultate AICI.

Reducerile la anvelope de iarnă, pentru toate dimensiunile clasice de roţi, pot fi consultate AICI.

Black Friday are loc, în mod tradiţional, în penultima vineri din noiembrie. În 2015, această zi cade în data de 20 noiembrie. Sute de magazine din România vor organiza o zi de mari reduceri, la toate categoriile de produse de pe site.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.