O fetiță a spart ghinionul familiei, după 200 de ani de moștenitori de sex masculin

Prima fetiță născută după 200 de ani Foto: Elite Daily

O familie din Marea Britanie, aparent obișnuită, are o poveste extrem de neobișnuită. După 200 de ani în care numai moștenitori de sex masculin au venit pe lume în această familie, o fetiță a spart acest ghinion în urmă cu patru luni.

Familia Lawrie este o familie obișnuită din Marea Britanie, dar cu o poveste extrem de interesantă. Din anul 1809, nicio fetiță nu s-a mai născut în familia Lawrie, iar moștenitorii de sex masculin au încercat să rupă această tradiție care a durat timp de peste 200 de ani.

Myla Lawrie este prima fetiță care se naște în familia ei, după 200 de ani de așteptare și cinci generații care au încercat să își explice ce este în neregulă cu ele.

Venirea pe lume a Mylei a fost un adevărat motiv de sărbătoare și de bucurie, mai ales că este foarte posibil ca și în perioada următoare să se nască tot băieței în familie.

Hannah, mama fetiței, a povestit că soțul ei, care mai are doi băieți dintr-o relație anterioară, a averizat-o încă de la primele întâlniri despre ghinionul familiei lui:

„Mi-a povestit cum, de cinci generații, în familia lui nu s-a mai născut nicio fată și m-a avertizat că șansele ca noi doi să avem o fetiță sunt extrem de mici”.

Femeia s-a interesat la mai mulți medici ca să afle care ar putea fi cauza acestei situații neobișnuite și s-a bazat pe metoda Shettles de a concepe copilul, o metodă de predicție a calendarului chinezesc bazată pe vârsta mamei și luna de concepție a copilului.

„Am întrebat mulți doctori din spitalul unde lucrez dacă există posibilitatea unei afecțiuni genetice în familia soțului meu, întrucât bărbatul este cel care determină sexul copilului. De fiecare dată când este conceput un copil, șansele să fie fată sunt de 50%, însă, dintr-un motiv sau altul, asta nu s-a întâmplat în familia lui Mark de mai bine de 200 de ani”, a mai spus Hannah pentru Elite Daily.

Surpriza a fost nemăsurată pentru întreaga familie după ecografia în care li s-a spus că vor avea fetiță.
„Am tot ce mi-aș putea dori acum”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

output_UjjRiO

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.