O femeie a născut într-o stație de tramvai

O gravidă care a simțit că-i vine sorocul s-a gândit să se ducă la maternitate cu tramvaiul. Potrivit opiniatimisoarei.ro, femeia a plecat spre tramvai, însă în stație a simțit că bebelușul se pregătească să iasă în lume.

Din fericire, alertată de țipetele gravidei, o altă femeie care se afla în apropiere a întins-o jos și a asistat-o până la venire ambulanței.

Ambulanța a venit în două minute, însă medicii au constatat că femeie născuse deja. Iar peripețiile nu s-au terminat, întrucât ambulanței i s-a stricat o ușă de acces, a rămas blocată și au fost nevoiți să aștepte o altă mașină.

„Femeia este la cea de-a șasea naștere, a născut o fetiță de 3.950 de grame, perfect sănătoasă, atât mama, cât și fetița fiind în stare generală bună”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Marius Craina, directorul Spitalului Județean din Timișoara.

Tânăra care a născut are 28 de ani și este din Oltenia. Aceasta mai are încă cinci copii și toți sunt dați în grija Statului. Managaerul Spitalului Județean Timișoara spune că tânăra obișnuia să doarmă la un adăpost de noapte pentru persoanele fără casă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.