O companie aeriană low-cost se extinde pe un nou aeroport. Bilete de la 19 euro

Reprezentanții companiei Ryanair au anunțat că vor face zboruri către Italia și Spania și de pe Aeroportul Oradea. Este vorba despre opt zboruri care vor face legătura dintre Oradea și Milano (Bergamo) și Barcelona (Girona).

Cursa Oradea – Barcelona şi retur va debuta în 26 martie 2017, urmând să se zboare miercuri şi duminică, în timp ce Oradea – Milano şi retur are orar de zbor miercuri şi sâmbătă, prima cursă fiind programată pentru 29 martie 2017. Cursele vor fi efectuate cu aeronave Boeing 737 – 800, cu o capacitate de 189 de locuri.

Un bilet de avion va costa de la 19,99 euro, iar în prețul biletului vor intra un bagaj de mână și un bagaj de cală de maximum 10 kilograme. Cei care vor avea în plus vor plăti mai mult la bilet. De exemplu, un bagaj de 15 kiligrame va costa în jur de 25 de euro. Ryanair își dorește 60.000 de pasageri pe an de pe Aeroportul Oradea.

Un sondaj realizat de Aeroportul Oradea arăta că cea mai dorită destinație de către orădeni este Londra, însă Ryanair a declarat că își reduce operațiunile în Marea Britanie ca urmare a Brexit-ului.

„Știm că se cere Londra, dar există problema Brexit. Am promis că vom tăia din capacitatea alocată UK, motiv pentru care nu putem vorbi acum despre Londra. Așadar, este o consecință a Brexit-ului, a declarat Barabas, care a mai adăugat și că din cauza căderii lirei sterline s-au redus încasările Ryanair pentru zborurile din Marea Britanie, potrivit bihon.ro.

Londra a fost aleasă ca destinație de 60% din orădeni, potrivit sondajului aeroportului, urmată de Paris (46%), Roma (41%), Barcelona (35%), Milano (33%), Viena (30%), Madrid (29%), Munchen (28%), Frankfurt (26%), Amsterdam (25%), Bruxelles (24%), Berlin (23%), Dublin (18%).

Bilete de avion. Londra – oferte de la 20 de euro

Bilete de avion ieftine spre 7 orașe europene de vis. Prețuri și de 10 euro

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-ieftine/