Bilete de avion. Londra – oferte de la 20 de euro

Bilete de avion Londra. Românii care își doresc să viziteze capitala Marii Britanii au acum la dispoziție bilete de avion ieftine spre Londra.

Cele mai ieftine bilete de avion spre Londra pot fi cumpărate la prețul de 20 de euro, la care se adaugă o taxă de serviciu de 15 euro.

Prețul de 20 de euro este valabil pentru zborurile realizate cu Ryanair în lunile octombrie și noiembrie, cu plecare din Timișoara. Toate aceste zboruri sunt directe, cu durata de 2 ore și 45 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Pentru luna septembrie, pasagerii pot cumpăra bilete de avion spre Londra de la compania Ryanair la prețul de 23 de euro dus-întors, cu plecare din Timișoara.

Zborurile sunt directe, cu durata de 2 ore și 45 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Londra în perioada sărbătorilor de iarnă

Românii care vor să viziteze Londra cu ocazia sărbătorilor de iarnă, au la dispoziție bilete de avion ieftine și în luna decembrie, de la compania aeriană Ryanair.

În luna decembrie, prețul acestor bilete de avion ieftine spre Londra este de 28 de euro pentru o călătorie dus-întors, cu plecare din Timișoara. Zborul este direct și durează 2 ore și 45 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Prețurile pentru bilete de avion spre Londra sunt reduse și la începutul anului 2017, în luna ianuarie. Pasagerii pot opta pentru un zbor dus-întorsc cu Ryanair sau pentru un zbor combinat (dus cu Ryanair, urmat de o călătorie înapoi cu Wizz Air).

Prețul este de 48 de euro dus-întors, plus 15 euro taxă de serviciu, cu plecare din Timișoara. Zborurile sunt directe și au durata de 2 ore și 45 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Bilete de avion Londra în vacanța de vară

Românii care nu vor să aștepte atât de mult pentru a vizita Londra, pot merge în capitala Marii Britanii și în această perioadă de vară.

Prețurile pentru luna august sunt ceva mai mari, însă există oferte și reduceri foarte avantajoase. De exemplu, un zbor dus-întors cu Wizz Air (dus) și Ryanair (întors) costă 76 de euro plus 15 euro taxă de serviciu.

Zborurile sunt directe, cu plecare din Timișoara, și au durata de 2 ore și 45 de minute.

Oferta este disponibilă AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de bilete de avion ieftine, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Bilete de avion ieftine spre 6 orașe europene superbe

Cel mai nou obiectiv turistic ce a apărut pe harta României: „Arată surprinzător”

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.