O chiriașă mamă a 9 copii a furat frigiderul, aspiratorul, aragazul și alte bunuri din apartamentele în care a stat

chirie
Foto: Tumisu / pixabay.com

O femeie care este mamă a 9 copii a fost condamnată de instanță după ce a închiriat succesiv două apartamente din localitatea Florești, județul Cluj, de unde a furat lenjeriile de pat, frigiderul, aspiratorul și alte bunuri, relatează „Monitorul de Cluj”.

În octombrie 2018 unul dintre proprietari a sesizat Poliția Florești că femeia a furat mai multe bunuri din apartamentul pe care i-l închiriase.

Chiriașa se mutase în apartament de mai puțin de 2 luni, deși încheiase contract pe un an. Ea a plecat cu aragazul, aspiratorul, perdelele, două perne, două lenjerii de pat, două pături și cu vesela, cauzând un prejudiciu de 2.000 de lei.

După câteva luni, în data de 15 martie, femeia s-a mutat într-un alt apartament închiriat, iar în mai 2019 proprietarul a fost contactat de compania de internet și cablu TV, care l-a informat că urmează să deconecteze serviciile deoarece chiriașa nu mai plătise abonamentul.

Ajuns la apartament alături de un martor, proprietarul a descoperit că femeia plecase și luase cu ea frigiderul.

Femeia a fost găsită și condamnată de Judecătoria Cluj-Napoca. Deoarece ea avea 9 copii, dintre care 8 erau minori, a primit ca pedeapsă doar o amendă penală pentru abuz de încredere în valoare de 4.000 de lei, plus plata despăgubirilor către cei doi proprietari, în sume de 2.000, respectiv 3.000 de lei.

Foto: Tumisu / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.