O bancă din România elimină comisioanele de la ATM pentru toți clienții săi

Banca Comercială Română va elimina comisioanele pentru retragerile de numerar de la ATM pentru toți clienții săi, începând cu 1 octombrie, a anunțat astăzi Dana Demetrian, vicepreședinte retail BCR, relatează stirileprotv.ro.

„Începând cu 1 octombrie comisionul la ATM-urile BCR va fi zero la operațiunile efectuate de clienții săi. Va fi un efort financiar mare pentru bancă, dar ne gândim la clienții noștri”, a spus Demetrian, într-un seminar financiar-bancar organizat de BCR la Mamaia, potrivit Agerpres.

BCR administrează 2.050 de bancomate.

Vicepreședinta BCR a mai anunțat că BCR va introduce de la jumătatea lunii septembrie sistemul ID scanning, pentru reducerea timpului de lucru cu clienții.

„Începând cu 15 septembrie, toate sucursalele bancare vor fi dotate cu ID scanning și va fi introdus sistemul de semnătură biometrică”, a spus Demetrian.

ID scanning este un device de scanare a cărții de identitate a clientului, datele fiind introduse automat în computer, iar semnătura biometrică este dată de client cu creionul electronic, pe un display, fiind eliminate documentele de hârtie, mai notează sursa citată.

Vicepreședinta BCR a reamintit că, după achiziția BCR de către Erste Group, banca austriacă a făcut investiții de 600 de milioane de euro în procesul de restructurare și modernizare a BCR.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reduceri eMAG iPad. Cele mai bune oferte de săptămâna aceasta
Colecția de toamnă de la Nike a apărut. Produsele, disponibile pe eMAG
Se caută șoferi în Anglia pe salarii la care visează managerii în România: 4.900 de euro
Locuri de muncă în Austria. Personal pentru nave, bone, programatori, oameni în construcții și un super-farmacist

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.