Motivul pentru care un bărbat și-a îmbrăcat ușa de la intrare în termopan

ușa din brăila
Ușa din Brăila îmbrăcată în termopane. Foto: Dănuț Daniel Facebook

O fotografie cu o ușă publicată pe rețeaua de socializare Facebook de un tânăr din Brăila s-a viralizat. A fost distribuită de sute de internauți care au comentat amuzați văzând că ușa de la intrarea într-un apartament a fost dublată de proprietar de una din termopan.

„Am trăit s-o văd și pe asta”, a scris pe Facebook Dănuț Daniel, tânărul care a postat fotografia.

Reporterii ProTV au stat de vorbă cu proprietarul ca să afle motivul pentru care acesta și-a îmbrăcat ușa de la intrare într-un fel de cușcă din termopan.

Bărbatul, pe numele său Nicolae Saridache, a explicat că a montat ușa din termopan din cauza curentului de pe scară.

„Jos ușile nu se închid iarna. Curentul care vine de-afară îmi intră și îmi deschidea toate ușile din interior. Suntem cu fața la nord-est. Am rugat asociația să reparăm ușile și n-am ajuns la nicio înțelegere cu vecinii și-atunci mi-am mai făcut încă o ușă, care să mă ferească”, a declarat Nicolae Saridache pentru postul de televiziune.

Vecinii spun că bărbatul în vârstă de 67 de ani nu le-a cerut aprobarea, dar spun că nu sunt deranjați de apariția cuștii din termopan. Administratorul blocului spune că nu știe dacă lucrările sunt legale sau nu. Viceprimarul orașului Brăila spune însă că bărbatul ar fi trebuit să ceară aprobarea vecinilor pentru modificare.

„Cușca din termopan” de la intrarea în apartament a costat 1.000 de lei.

ușa din brăila
Ușa din Brăila îmbrăcată în termopane. Foto: Dănuț Daniel Facebook


Recomandările editorilor GreatNews:

Satul rotund din România, bijuteria aproape necunoscută ascunsă între dealuri
Locuri de muncă în Germania, pentru femei şi bărbaţi. Cunoaşterea limbii germane NU este obligatorie
Nu avea bani de chirie, așa că și-a construit singur o casă. Mică, ingenioasă și confortabilă

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.