Momentul de la Cotroceni care îi dă mari emoții lui Ponta

Președintele Klaus Iohannis a programat pentru ziua de ieri consultări cu partidele politice la Cotroceni. Subiectul a fost Strategia Națională de Apărare a Țării, iar întâlnirea a fost stabilită înaintea începerii scandalului cu privire la urmărirea penală a premierului Victor Ponta.

De altfel, din cauza acestui subiect, președintele a hotărât să se consulte separat – prima dată cu reprezentanții coaliției guvernamentale, apoi cu partidele din Opoziție.

Însă cel mai important moment suprins de jurnaliști a fost înaintea intrării la discuții.

În timp ce Victor Ponta și alți colegi din Coaliție așteptau pe hol să intre în sala de dezbateri a Cotroceniului, liderul UNPR, Gabriel Oprea, principalul partener de guvernare al lui Ponta, a coborât dintr-un birou, împreună cu șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache.

Există posibilitate ca președintele Klaus Iohannis și consilierii săi să fi avut discuții cu Gabriel Oprea cu privire la un scenariu în cazul în care Victor Ponta își dă demisia din funcția de premier sau dacă moțiunea de cenzură depusă vineri de PNL va fi votată în Parlament, iar Guvernul va cădea.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.