Ministrul Muncii a plecat de la serviciu cu un autobuz RATB

dragoș pâslaru autobuz ratb
Ministrul Muncii a plecat de la serviciu cu autobuzul. Foto: Facebook / europafm.ro

Ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, a plecat miercuri seara de la serviciu cu autobuzul RATB, relatează europafm.ro.

Ministrul Muncii și colegii săi și-au făcut un selfie în mijlocul de transport în comun, imaginea fiind postată pe Facebook de Iolanda Stăniloiu, consilier în cadrul ministerului.

În urmă cu câteva săptămâni, și premierul Dacian Cioloș a fost văzut într-un avion, la clasa economică, zburând de la București la Timișoara, unde urma să se întâlnească cu prim-ministrul Serbiei.

Iar în luna septembrie Dacian Cioloș a călătorit în interes de serviciu cu o cursă de linie a companiei Tarom, la clasa Economic, până în Germania, la Munchen.

Primul sondaj înainte de alegerile parlamentare. Surpriza de pe locul 2

Un reporter al TVR a surprins imagini cu premierul în timp ce își căra bagajul pe culoar, pentru a-și căuta locul de pe bilet.

Când a urcat în avion, Dacian Ciolos a fost invitat de o stewardesă să ia loc la Business Class, dar a refuzat și a spus că va sta acolo acolo unde i-a fost alocat loc.

Pe cine vor românii premier din această iarnă

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.