Dacian Cioloș a zburat la clasa Economic și a refuzat invitația stewardesei de a merge la Business

dacian cioloș economic zbor
Dacian Cioloș nu a vrut să meargă la clasa Business. Foto: TVR

Premierul României, Dacian Cioloș, a călătorit în interes de serviciu cu o cursă de linie a companiei Tarom, la clasa Economic, până în Germania, la Munchen, anunță site-ul de știri al televiziunii publice.

Primul ministru a plecat ieri într-o vizită oficială de două zile în Germania, unde se va întâlni cu autoritățile landului Bavaria și cu reprezentanții unor companii germane.

Un reporter al TVR a surprins imagini cu premierul în timp ce își căra bagajul pe culoar, pentru a-și căuta locul de pe bilet. Când a urcat în avion, Dacian Ciolos a fost invitat de o stewardesă să ia loc la Business Class, dar a refuzat și a spus că va sta acolo acolo unde i-a fost alocat loc, relatează stiri.tvr.ro.

Nu doar Dacian Cioloș a călătoria cu clasa Economic, ci întreaga delegație oficială a premierului, alcătuită din 8 persoane.

După aterizarea avionului, ceilalti pasageri s-au ridicat, însă una dintre stewardese le-a cerut să se așeze până când iese din avion delegația oficială.

„Asta din cauza noastră”, a spus premierul, care și-a cerut scuze pentru deranj în timp ce părăsea aeronava.

dacian cioloș avion
Dacian Cioloș nu a vrut să meargă la clasa Business. Foto: TVR

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Un român, umilit la locul de muncă în Danemarca, și-a găsit dreptatea în justiție

Centrala termică pe care o poate construi oricine

 

 

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.