Mesajul lui Dacian Cioloș: „Vrem o țară cu care să ne mândrim!”

Noul premier al României, Dacian Cioloș, a transmis un mesaj românilor, cu ocazia Zilei Naționale.

„Acum, după 97 de ani, a fi împreuă rămâne un țel pentru românii din întreaga lume: pentru cei de acasă, pentru cei din imediata apropiere a țării sau pentru toți cei risipiți în lumea largă.

1 decembrie este ziua în care ne simțim cu toții că suntem români și că, a fi împreună, indiferent unde suntem poate fi acel sentiment care să ne facă să vrem mai mult de la locul pe care îl numim acasă.

Și aici, acasă, vrem o țară cu care să ne mândrim nu doar pentru istoria ei, ci și pentru prezentul ei, o țară unde decența și speranța sunt împreună, respectul fiecăruia, meritele îi sunt recunoscute, unde guvernarea se dedică țării, iar rezultatele se văd.

Aceasta este țara în care eu vreau să fiu prim-ministru, și atâta timp cât voi ocupa această poziție, mă voi strădui să stabilesc această direcție în care să ne îndreptăm.

La mulți ani România, la mulți ani români, oriunde vă aflați!”, a transmis primul ministru Dacian Cioloș.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.