McDonald`s închide unul dintre cele mai vechi restaurante din România

Mc Donald`s a decis să renunțe la unul dintre cele mai importante spații, în care a funcționat un restaurant încă din 1995. Este vorba despre restaurantul din complexul comercial Obor, care va fi mutat în mall-ul Veranda, potrivit Economica.net.

De anul trecut, lanțul de fast-food-uri McDonald`s din România a ajuns la compania malteză Premier Capital.
Aceștia mai dețin franciza McDonald`s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Compania malteză Premier Capital s-a angajat să plătească 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operaţiunilor locale ale grupului american McDonald’s.

„Suma care trebuie plătită în cadrul tranzacţiei se ridică la un total de 65,3 milioane de dolari, plătibilă în cea mai mare parte la punerea în aplicare a acordului de achiziţie de acţiuni, urmând ca restul sumei să fie plătită parţial în termen de două luni, iar ultima parte nu mai târziu de 22 ianuarie 2017, conform termenilor acordului”, transmiteau într-un comunicat de presă, imediat după achiziție, reprezentanții Premier Capital, parte a grupului Hili Ventures.

McDonald’s are aproximativ 10% din piața locală de restaurante. În total, în cele 21 de orașe sunt 67 de fast-food-uri MC Donald`s. Afacerile anuale din România ar fi de aproximativ 120 de milioane de euro.

Cele mai mari vânzări, aproximativ 5 milioane de euro anual, le-ar avea două restaurante din București, cel Dristor și din Piața Unirii. De asemenea, Mc Donald`s are 4.000 de angajați, iar anul acesta împlinește 21 de ani de când e în România.

Surpriza lăsată unui chelner în nota de plată

https://greatnews.ro/bacsis-surpriza-pentru-un-casier-generos-dintr-un-fast-food/