Fără bani: Locul unde îți plătești consumația cu îmbrățișări

mcdonald's
Foto: Captură YouTube

Grupul McDonald’s a anunţat că va accepta îmbrăţişările şi alte forme de exprimare a afecţiunii drept mijloc de plată pentru produsele cumpărate din magazinele sale din Statele Unite ale Americii.

Oferta promoţională este valabilă din 2 februarie până de Sfântul Valentin, informează huffingtonpost.com. Câştigătorii care vor putea „să plătească în îmbrățișări” vor fi selectaţi la întâmplare, în anumite momente şi în anumite magazine ale grupului.

Fiecare câştigător va fi instruit de un angajat al companiei McDonald’s, care îi va arăta acestuia felul în care trebuie să interpreteze „o exprimare întâmplătoare a iubirii”.

O reclamă la campania „Pay with Lovin'” („Plătiţi cu iubire”) a fost deja difuzată vineri pe site-ul YouTube. Filmulețul prezintă mai mulţi casieri din magazinele McDonald’s care îi iau prin surprindere pe diverşi clienţi în momentul în care, în loc să anunţe suma pe care o au de achitat, le cer să efectueze un număr de dans, să îşi îmbrăţişeze însoţitorii sau să le telefoneze mamelor lor pentru a le spune că le iubesc.

Terri Hickey, purtătoare de cuvânt a companiei McDonald’s, spune că grupul american se aşteaptă ca aproximativ 1 milion de clienţi să beneficieze de această ofertă neobișnuită, scrie mediafax.ro. Fiecare restaurant din grup va atribui 100 de astfel de oferte, iar 55 dintre acestea vor fi atribuite în primele două zile ale campaniei.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Un român, ales Fotograful anului 2014 în Australia
Genii în licee românești. Elevi, în competiție NASA
Traian Băsescu, din nou bunic. Cum arată fiul Elenei Băsescu