Mai multe magazine online din România acceptă plata cu Bitcoin

Vola.ro, PcGarage, ComputerGames.ro, F64, Fly-go.ro sau Kartela.ro se numără printre comercianții care acceptă plata produselor cumpărate, cu monede Bitcoin.

Plata este posibilă datorită platformei de plăți Netopia mobilPay care le oferă comercianților varianta de a accepta plăți în Bitcoin.

“În urma implementării, care nu presupune costuri sau eforturi suplimentare de dezvoltare din partea comercianţilor, clienţii pot achita cu Bitcoin orice serviciu sau produs disponibil în oferta magazinului. Mai mult, pentru a încuraja ecosistemul Bitcoin şi a impulsiona plăţile cu criptomoneda, Netopia mobilPay oferă, în primul an de la implementare, un comision de  0,5% la plata prin Bitcoin”, au explicat reprezentanții platformei de plăți.

Antonio Eram, CEO al platformei de plăți, a declarat că atunci “când am pornit la drum nu ne aşteptam la rezultate excepţionale, pentru că plata cu Bitcoin nu generează beneficii enorme pentru useri și comercianți. Însă tehnologia din spatele său este extraordinară, reprezintă următorul pas în tot ceea ce înseamnă online. Ne bucură şi ne surprinde deschiderea pe care o au comercianţii români faţă de Bitcoin”.

Potrivit lui Eram, orice comerciant online partener mobilPay, indiferent de produsele sau serviciile pe care le vinde, poate integra plata cu Bitcoin, tot procesul durând doar câteva ore.

 

Recomandările editorilor GreatNews:

Povestea fraților care filmează sălbăticia din pădurile Bucovinei
Povestea bunicului Lazăr, meșterul care repară morile de apă din vremea lui Mihai Viteazu
TOP 10. Cele mai fericite țări din lume

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.