Magazinele Profi fac angajări. Caută inclusiv studenți

Unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri, Profi, anunță că e în căutare de angajați. Se caută de la casieri până la șefi de tură, analiști raportare HR și chiar angajați pentru o perioadă scurtă de timp.

De asemenea, Profi este în căutare inclusiv de studenți care vor să se angajeze la un job pe care să-l aibă în paralel cu studiile.

„Având cea mai agresiva expansiune, în ultimii ani, compania PROFI ROM FOOD a fost recunoscută drept unul dintre cele mai active lanțuri de retail modern din România.

În anul 2013 au fost deschise 63 magazine, în anul 2014 au fost deschise 70 de magazine; iar planurile de dezvoltare pentru 2015 prevăd extinderea rețelei cu cel puțin 80 de noi unități.

Cu peste 6500 de angajați la sfârșitul lui 2014, și peste 8000 de angajați previzionați la finele anului 2015, PROFI este unul dintre angajatorii de top din România.

Echipa de profesioniști PROFI caută noi membri orientați către dezvoltare profesională într-un mediu competitiv”, se arată în anunțul celor de la Profi.

Întreaga listă de locuri de muncă la PROFI o găsiți LA ACEST LINK.

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.