Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare din luna iulie

loteria bonurilor fiscale
O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale sursa foto: MyName via Wikimedia Commons

Bonurile câștigătoare la a 4-a extragere a Loteriei fiscale sunt cele din 23 iulie cu o valoare de 364 de lei, informează agrepres.ro.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 iulie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.

Aceasta este prima etapă a extragerii. Dacă vor fi mai mult de 100 de persoane care au bonuri cu valoarea de 364 de lei emise pe 23 iulie, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru selectarea celor 100 de persoane câștigătoare.

Regulamentul a fost modificat după ce la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de câștigători, iar premiul care a revenit fiecăruia a fost de doar 56 de lei.

„Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Pentru extragerea care a avut loc în data de 28 iunie 2015 au fost depuse 508 cereri de revendicare, iar joi, 6 august, a fost organizată a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători.

Pentru extragerea din data de 19 iulie, până la data de 12 august, au fost depuse 4 cereri de revendicare a premiilor.

Extragerile se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijiea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.